..kom marcherende..  En grå, en blå og en lilla hæklet elefant. Samt en lidt større lyseblå elefant med lidt pynt på i en kontrastfarve og en  lille ferskenfarvet elefant, ligeledes med pynt. De tre første er i uldgarn, den lyseblå er i en bomuld/acryl-blanding, og den mindste er i bomuld. Fascinerende som garnvalg og detaljer giver helt forskellige udtryk af den samme opskrift.

tre hæklede elefanter set forfra
De tre på billedet herover er hæklet  på pind 2.5. Til den lyseblå elefant på billedet herunder har jeg brugt en hæklenål i størrelse 3.5, og den mindste elefant er lavet med pind 2,5, ligesom dem i uld.

hæklet elefant med pyntHæklet elefant i profil

hæklet elefant i ferskenfarvet bomuld med sin lyseblå storebror

ferskenfarvet amigurumi elefant

Jeg har også set nogle virkelig fine billeder af hæklede elefanter i bomuld i nogle pastelfarver og med mønstret stof i ørerne – som på dette billede fra All about Ami. Det er sjovt at se hvad andre finder på, men selv synes jeg nok bedst om den helt enkle grå elefant fordi formen er så fin i sig selv.

Opskriften på en hæklet elefant findes i dette blogindlæg.

 

tre hæklede elefanter ovenpå hinanden

Follow on Bloglovin

Jeg har lige tilmeldt mig Bloglovin. Derfor skal jeg poste et link som beviser, at jeg ejer denne hækleblog. Det kommer her:

Follow my blog with Bloglovin