Her er noget, jeg har været spændt på at lave. Det er den stribede giraf Ziggy i stofgarn. Ziggy er derfor ikke en almindelig lille amigurumi-figur. Det er snarere en GIGAgurumi, da den er 40 cm høj, men stadig har amigurumiens nuttede udtryk. Det er første gang jeg hækler en gigagurumi, men bestemt ikke den sidste, for jeg synes det giver et virkelig sjovt twist til amigurumierne. Og så gik det overraskende hurtigt at hækle i denne type stofgarn. Sammenlagt en halv dags tid (og mit hækletempo er ikke særlig højt).

Ziggy hæklet giraf

Hæklekit til giraffen Ziggy

Jeg har lavet Ziggy ud fra et hæklekit bestående af garn, hæklenål, to nøgler garn samt en opskrift. Man skal selv have fyld og en stor stoppenål. Kittet fik jeg i reklamegave af garnbutikken kukuk.dk, og de har venligst stillet endnu et kit til rådighed, som jeg giver videre til en af jer, der læser med her på bloggen :-)

Hæklekit fra Hooked

OBS! Konkurrencen er afsluttet for nu. Tak til alle deltagerne.

Hvis du gerne vil vinde hæklekittet til Ziggy skal du bare skrive en kommentar nederst på denne side, hvor du fortæller hvorfor du vil have det. Vil du fx hækle giraffen til dit barn, barnebarn eller en ven, vil du give det videre eller vil du vinde for at prøve at hækle noget nyt?

Konkurrencen slutter på onsdag og torsdag aften trækker jeg lod mellem alle kommentarerne og offentliggør vinderen.

give away hæklekit

Det med småt: Kittet kommer i form af et gavekort til kukuk.dk. Du må gerne vælge et af deres andre hæklekits i samme serie, hvis altså disse er på lager, når du bestiller. Se deres udvalg af hæklekits lige her. Der er bl.a. et rigtig sødt hæklet næsehorn i samme prisgruppe (se det ved at klikke på billedet herunder). Hæklekittet kan sendes til en postadresse i Danmark.

naesehorn-kukuk

 

Mere gigagurumi!

Som sagt er det bestemt ikke sidste gang, jeg hækler en gigagurumi. Det er oplagte gaver til børn i tumlingealderen som kan boltre sig med dem. Jeg har set at der er mange som har hæklet elefanten her fra min blog i stofgarn, og det kunne jeg også godt tænke mig. Udover ribbon XL er der både Zpagettigarn og økologisk stofgarn at finde hos kukuk.

give away hæklekit
Skriv en kommentar herunder, hvis du vil deltage i lodtrækningen. Du kan evt. bruge et kælenavn eller dine initialer, hvis du ikke vil have dit fulde navn på nettet. Det er vigtigt at du udfylder din e-mail adresse korrekt, så jeg kan sende dig gavekortet hvis du vinder (din e-mail adresse kan ikke ses af andre).

Hvis du vil se nærmere på hæklekittet, kan du besøge min søsterside på Facebook, hvor der ligger en video som jeg optog, da jeg pakkede det ud.

PS: Når du kommenterer, vil du få mulighed for at krydse af i “Giv mig besked om nye indlæg via e-mail”. Det betyder ikke at du vil få en e-mail hver eneste gang, nogen skriver en kommentar, men bare at du vil få en e-mail, når jeg skriver et nyt indlæg på forsiden af bloggen :-)

Del gerne billedet til konkurrencen, hvis du har lyst.