Så er konkurrencen om at vinde hæklekittet til giraffen Ziggy afsluttet. Der var 81 deltagere i lodtrækningen – TAK til alle for jeres fine kommentarer!

Hæklekit fra Hooked

Vinderen er…

Da det er første gang, jeg afholder en give away her på bloggen skulle jeg finde en metode til at trække lod. Valget faldt på et lille program som vælger et tilfældigt tal – ikke ud fra en matematisk algoritme – men ud fra atmosfærisk støj! Hvordan det helt præcist fungerer, skal jeg ikke gøre mig klog på, men programmet har altså udvalgt en vinder, som er kommentar nr. 59:

vinderen af hæklekittet

Det er Bente K., som den 21/8 skrev, at hun vil hækle giraffen til sin lille søn.

Tillykke til dig, Bente! Jeg har sendt dig en e-mail med oplysninger om dit gavekort og håber at du får lige så meget fornøjelse af hæklekittet som jeg havde :-)

En trøstepræmie til alle læsere

Som en lille ekstra ting, har jeg fået en rabatkode til den nye garnbutik kukuk.dk, som alle læsere af bloggen kan benytte. Rabatkoden giver 10 % på alle varer i butikken frem til torsdag den 8. september 2015.

Du kan altså bruge rabatkoden på et hæklekit ligesom det til giraffen Ziggy, eller du kan benytte den, hvis du vil købe noget andet. Fx har butikken flere forskellige typer stofgarn som Ribbon XL, Zpagetti og økologisk stofgarn. der kan bruges til at hækle gigagurumier i. Hvis du kan vente til i morgen, fredag, får butikken desuden udsalg på merinould, der er rigtig godt garn til eksempelvis hæklede sjaler, huer og babytæpper.

Klik på billederne herunder for at se nogle af de ting, der er i butikken:

Link til de forskellige hæklekits:

Hæklekits

Link til tre slags stofgarn:

Stofgarn

Link til uldgarn:

Merino

Sådan gør du for at få rabat

For at få de 10 % i rabat, skal du bare gå til butikken gennem et af de ovenstående links. Find det du vil købe og indtast koden: lityfas i feltet ‘gavekort’, når du bestiller. Se billedet herunder.

indtatst lityfas rabatkode i feltet gavekort

Så vælger du forsendelse og systemet beregner den pris, du skal betale, når rabatten er trukket fra. Husk at bruge koden hos kukuk.dk inden den 8/9, hvor den udløber.

God fornøjelse med hækleriet!