Jeg har hæklet Grumpy Cat til mit kontor. Denne mest gnavne kat på internettet kan til enhver tid få mig til at grine højt, selv hvis jeg er alene. Grumpy Cat har over 6 millioner “likes” på Facebook, ligesom den har optrådt på utallige forsider og i TV. Det står der på Grumpy Cat’s eget opslag på Wikipedia. Jeg kan huske at den endda på et tidspunkt blev udnævnt til verdens mest indflydelsesrige kat. Hvad det så end vil sige..
Om ikke andet, så kandiderer Grumpy Cat i amigurumi vel nok stærkt til titlen som årets overspringshandling:

Grumpy-cat-hates-amigurumi

Opskriften fandt jeg gratis her på Ravelry, men jeg har dog ændret den lidt. Jeg har hæklet nogle andre øjenomgivelser og modificeret halen, så den kunne sno sig rundt om Grumpy Cat’s krop. I halen er der desuden nogle sten som giver figuren tyngde, så den ikke vælter. Jeg lå ikke inde med nogle passende glasøjne, så jeg lavede et par øjne af fimoler og bagte dem i ovnen med sytråd. Efterfølgende er de lakeret med hobbylak for at få dem til at skinne. Grumpy Cat er naturligvis ikke ret tilfreds med dem.

Grumpy Cat