Opdatering! Opskriften er nu revideret og flyttet til dette indlæg: Mini lalylala kanin.

Her er en lille juleagtig kanin inspireret af de for tiden så populære Lalylala-dukker af den tyske hækledesigner, Lydia Tresselt. Jeg er halvvejs med at hækle en Rita the Rabbit, og jeg kunne godt tænke mig at give den en unge.

Derfor tog jeg mig et svinkeærinde fra Rita (som i sig selv er et svinkeærinde fra en hel del andre projekter..) og prøvede mig frem med en lille forsøgskanin. Den er rød, fordi julen nærmer sig. Eller dvs. der er jo hele to måneder til, men jeg er medlem af nogle hæklegrupper på Facebook og må være blevet påvirket af den massive julestemning i hækleverdenen. Så det blev en kanin i julefarvet garn og med små snefnug på maven.

julekanin

Det er som sagt en forsøgskanin, så nedenstående opskrift er ikke så detaljeret. Jeg har ofte blot skrevet ned, hvor mange masker samt indtagninger og udtagninger, jeg lavede for hver omgang. Hvis man har lidt erfaring med at hækle amigurumi vil man dog nemt kunne eftergøre den ud fra mine anvisninger. Og ellers er det bare at vende tilbage hertil. Jeg tager nogle procesbilleder og opdaterer opskriften, når jeg hækler min “rigtige” kaninunge. Det eneste, jeg tror jeg vil ændre i den endelige version er at placere øjnene lidt tættere på hinanden og fylde maven lidt mindre fast.

Kan man ikke få mini-laylalaer nok, og kan man overskue en hollandsk opskrift, findes der i øvrigt en rigtig sød miniudgave af Bina the Bear som kaldes for Emmie de regenboog beer. Jeg har endnu ikke afprøvet opskriften på Emmie, men den ser ud til at være lidt større og tykkere end min kanin som er 17 cm. høj.

……………..Se indlægget “Mini lalylala kanin” for at få den reviderede opskrift!…………………

julekanin-thumbNyd din hæklede kanin!

Hvis du kan lide mine opskrifter vil jeg blive glad for en kommentar, et link til min blog eller et “like” på Facebook :-)

Opskrifterne på de fine Lalylala-dukker – som denne lille kanin er inspireret af – findes her: www.lalylala.com