Kære alle I skønne nye og gamle læsere og abonnenter samt jer, der følger Lityfa på Facebook og Instagram

Så er der nyt på bloggen! Hæklekrisen er overstået. Mine hænder og håndled har det godt igen, efter at være blevet styrket. Først med ro og så med yogaøvelser. Nu, hvor jeg er tilbage på og med min hæklepind, pibler det frem med nye ideer til amigurumi, som jeg glæder mig til at dele med jer. Så bare følg med.

lityfa er tilbage

Det første jeg vil vise jer, er opskriften på en lille hæklet nusseklud som kat. Den er jeg nemlig selv ret tilfreds med :-)

Og så har jeg opdateret mine guides til bomuldsgarn og ergonomiske hæklenåle – og jeg har tilføjet en side om økologisk bomuldsgarn til babyer. Jo mere jeg hækler, des vigtigere bliver det for mig at anvende gode materialer. Det behov tror jeg, at mange vil nikke genkendende til.

Endelig har jeg skrevet en opskrift, som jeg bare kalder fin firkant. Den har jeg brugt til suttekluden som ses herunder.

hæklet nusseklud

Om DIY-tanken og lityfa.dk

Jeg udvikler opskrifter på hæklede dyr og figurer og giver dem væk gratis her på bloggen, fordi jeg oplever en kæmpe glæde ved at skabe noget fint, sjovt og brugbart med mine egne hænder. Fra jeres mails og de par workshops, jeg har afholdt, har jeg erfaret, at folk i alle aldre er vilde med at lære at hækle amigurumi og at DIY-tanken (gør-det-selv) virkelig appellerer midt i hverdagens travlhed og i en tid, hvor vi i vores del af verden ellers kan købe os til en masse tingel-tangel. Der findes så mange fine ting i butikkerne, men en gave, som der er lagt omsorg og personlighed i, er altså bare noget andet. Både at give og at modtage.

Små hæklede venner

Det suverænt bedste ved at blogge er at figurerne hækles og tilføres deres helt egen personlighed af jer, der bruger mine opskrifter. Nogle skriver @lityfa på Instagram, så opdager jeg billederne før eller siden og det glæder mig helt vildt at se, hvordan interessen for små hæklede venner aka amigurumi spreder sig :-).

Alt for nu. God hækledag!