Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RESTSALG – klik her

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa

Varenummer (SKU): 7023791150894 Kategorier: , , , Tag:
Flere billeder

49,00 kr.

(14 kundeanmeldelser)

PrisGaranti på dette produkt

Mangler du et blandingsgarn i høj kvalitet? Dale Garn Lerke er en perfekt blanding af merino uld og bomuld, som du har svært ved at stå for. Dale Garn Lerke består af 53% merinould og 47% egyptisk bomuld. Sammensætningen mellem merinould og bomuld gør, at … læs mere her

Er Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa på lager?

Annonce
Køb Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa

Beskrivelse

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa beskrivelse:

  • Mærke: Dale Garn
  • Navn: Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa
  • Pris: kr. 44.00
  • ProduktID: 7023791150894

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa her.

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa – Garn og strik er blevet moderne

Flere og flere er startet på at bruge strikning og hækling som meditation- og tro ikke det kun er kvinder, vi jo fordomsfuldt betragter som den eneste målgruppe for garn og den slags. Vi er rykket et par generationer ned i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er stedet med de helt rigtige garntyper, hæklepinde osv.. De giver dig også prisgaranti og du kan tilmed returnere din vare inden for 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa. At hækle er god til at sænke dit stressnuveau, når du har været på abejde hele dagen. Det kan være ren fordybelse at sidde med garn og pinde.

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa med prisgaranti

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Garn > Garn Producenter > Dale Garn > Dale Garn Lerke. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa i den kendte webshop Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa med 365 dages returret

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Infinity Hearts Rose 8/4 Garn Unicolor 236 Koksgrå er populær

14 reviews for Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa

    Vær den første til at anmelde “Dale Garn Lerke 8104 Dus Gammelrosa”